Катя Осадча показала, як виглядає її живіт на останніх місяцях вагітності: Горбунов стане батьком дівчинки

Українська телеведуча Катя Осадча зовсім скоро подарує своєму чоловікові Юрію Горбунову другу дитину.

Пару місяців назад в ефірі програми “Світське життя” Катерина Осадча розкрила секрет, про який і так здогадувалися телеглядачі – вони з Юрієм Горбуновим чекають поповнення. Коли Каті народжувати, подружжя не розповідають. Втім, якщо судити за розміром живота телеведучої, народжувати їй уже скоро.

Зараз Катя Осадча насолоджується своїми “вагітними” буднями і часто розчулює шанувальників зворушливими знімками, де вона демонструє свій кругленький животик.

Так, нещодавно телеведуча оприлюднила новий знімок, де вона позує в злитому синьому купальнику на тлі моря.

“Потрібно море і хмари, терміново! Інакше сонце і асфальт перетворять нас в сухарі. Як рятуєтеся від спеки? “, – підписала фото Осадча.

Користувачі Мережі тут же почали засипати телезірку компліментами.

“Яка ви прекрасна! Щастя вам “,” У вас буде гарна дівчинка “,” Ви дуже красиво виглядаєте “,” Найкрасивіша фігура “,” Клас, яка ви мила “,” Буде дівчинка, впевнена “,” Вам дуже йде “, – пишуть коментатори.

Варто відзначити, що Катя Осадча та Юрій Горбунов не розкривають публіці стать дитини. Однак нещодавно телеведуча показала підписникам в Інстаграм речі, які вона придбала до народження малюка.

Катя Осадча показала речі для майбутнього малюка: у подружжя буде хлопчик
Катя Осадча показала речі для майбутнього малюка: у подружжя буде хлопчик

Більшість дитячого одягу було сірого кольору, що наштовхнуло шанувальників на думки, що у пари народиться ще один хлопчик.

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.