Тіна Кароль показала сина-підлітка, який дуже схожий на свого покійного батька: зовсім дорослий хлопець

Синові Тіни Кароль зараз 12 років. Він росте дуже розумним і харизматичним хлопчиком.

Тіна Кароль стала мамою в 2008 році. Саме в цьому році вона вийшла заміж за свого продюсера Євгенія Огіра і народила сина Веніаміна. Коли хлопчикові було 5 років, його батько помер від важкого онкологічного захворювання.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром і сином Веніаміном
Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром і сином Веніаміном

Зараз Веніаміну 12. Він вже 5 років вчиться у престижній школі Лондона, де є відмінником. Крім того, він займається музикою – грає на фортепіано і барабанах. Хлопчик вільно говорить англійською мовою, а ось український у нього трошки шкутильгає.

Веніамін Огір та Тіна Кароль
Веніамін Огір та Тіна Кароль

Зараз у Вені канікули і він приїхав на літо в Україну. Хлопчик багато часу проводить зі своєю знаменитою мамою. Тіна Кароль час від часу показує сина в своєму Інстаграм-блозі.

Так, нещодавно Тіна оприлюднила відео, де вона розмовляє з Веніаміном про книгу, яку він збирається читати.

“Я буду читати книгу про Леонардо да Вінчі. Ця книга про те, що він знаходить хлопчика, якому допомагає жити, але він дізнається, що у хлопчика є секрет, таємниця. Я поки не знаю, що за таємниця. Я буду читати “, – говорить в відео Веніамін.

Варто відзначити, що Веніамін за останній рік сильно зріс. Хлопець змужнів і зростанням тепер вже, як його мама.

Користувачі Мережі прокоментували відео Тіни Кароль і висловили своє захоплення хлопчиком.

“Дуже вихований і розумний хлопчик, гордість мами”, “Які гарні відносини між Тіною і Веніаміном. Нехай триватимуть протягом усього життя. Красені. “,” Молодчина, такий дорослий вже “,” Такий гарний і розумний – мамина гордість “, – пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.