Камалія показала підрослих дочок від чоловіка-пакистанця: ще не виросли, а вже фарбуються

Найбагатша співачка України Камалія, показала, як виросли її дочки. Дівчаткам зовсім скоро виповниться 8 років.

Відома українська співачка Камалія вже майже 20 років щаслива в шлюбі з мільярдером Мохаммадом Захуром. У вересні 2013 року в україно-пакистанської сім’ї народилися дві дівчинки-близнючки – Арабелла і Мірабелла.

З ранніх років спадкоємиці Камалії блищать на сцені. Вони займаються моделінгом, знімаються в кліпах мами і навіть кілька разів виходили з Камалією на сцену.

Дочки Камалії та Захура
Дочки Камалії та Мохаммада Захура

Зараз Камалія з дочками знаходиться на відпочинку в Туреччині. Звідти артистка регулярно публікує свіжі фото і відео в своєму Інстаграм-блозі. Нещодавно артистка оприлюднила відео, в якому показала підрослих дочок. У ролику одна з дівчаток фарбувала губи, а друга – розчісувала волосся.

“Я не встигла помітити, як наші дівчата виросли. Як же цікаво спостерігати за їх дівочими штучками “, – підписала відео Камалія.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати ролик.

“А тато як милується і пишається своїми дівчатками!”, “Мамине щастя, татова гордість”, “Дівчата-красуні!”, “Які милі у вас дівчинки”, “Мама розкішна красуня і донечки будуть під стати матусі, а може і маму перевершать “,” Красуні! Так і є. Як швидко ростуть наші дітки “, ” Папі пора нервувати “, – пишуть коментатори.

Про те, як проста українська дівчина стала дружиною пакистанського мільярдера дивіться у відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.