Сергій Лазарєв вперше вивів сина і дочку на червону доріжку: “Такі солодкі”

Сергій Лазарєв прийшов на відкриття фестивалю "Нова хвиля" разом з дітьми.

Сергій Лазарєв – закоренілий холостяк. Однак це не завадило йому двічі стати батьком. Артист виховує 7-річного сина Микиту і дочку Анну, якій 3 роки. Народила дітей артисту не люба жінка, а сурогатна мати. Цікаво, що артист довгий час приховував те, що став батьком. Про сина Лазарева стало відомо, коли хлопчикові було 2, 5 роки.

Сергій Лазарєв з дітьми
Сергій Лазарєв з дітьми

Однак зараз Лазарєв не приховує, а навпаки, часто показує своїх старших дітей на публіку. А недавно Сергій вперше з’явився на червоній доріжці і з сином і донькою.

Лазарєв був одягнений в розкішний, білосніжний костюм. 3-річну Аню нарядили в пишну сукню світло-лілового кольору, а 7-річний Микита позував для фотографів у білій сорочці і темно-синіх джинсах.

Знімком з червоної доріжки поділився Лазарєв в своєму Інстаграм-блозі.

“Відкриття« Нової хвилі 2 021 ». Наш перший спільний вихід з Анютою і Ніком на червону доріжку! “, – підписав фото артист.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати знімок:

“Анюта, копія батька”, “Ви безумовно прикрасили цю премію, найкрасивіші і чарівні”, “Гарний папа а дітки просто принадність, дай бог їм здоров’я і щасливого дитинства”, “Красуня дочка і красені пацани”, “Анна Сергіївна красуня! ! Ви Сергій, як завжди бездоганний !!! Дітки прелесть !!! Щастя вашій родині”, – пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.