“Пропадає хлопець!”: Сашу Еллерта після розставання з Мішиною не впізнали

Розставання нікому не йде на користь. Особливо якщо воно було болючим і неприємним.

Так сталося і з Олександром Еллертом, який в 2020 році боровся за серце холостячки Ксенії Мішиної. Так, йому вдалося перемогти в проекті, проте відносини міцними не вийшло. Судячи з усього. Навесні цього року шанувальники Ксюши і Саші, які так раділи тому, що пара склалася, почали помічати, що зоряні партнери перестали з’являтися один в одного в Інстаграм.

Природно, фоловерів задавали дуже багато питань з приводу того, де ж Саша (у Ксюши питали), або де ж Ксюша (писали Саші в детальних інструкцій і в коментарях). Пара відмовчувалася.

Приблизно через два тижні Олександр показав в Історії відео, як годує кохану ікрою. Тоді фанати на час заспокоїлися.

Але влітку пара заявила – вони вирішили розлучатися. Причину не назвали, хоча фанати були різні здогади.

Через невеликий проміжок часу шанувальники запідозрили, що новина про розставання Еллерт і Мішиной – схожа на умілий піар хід

Нещодавно Еллерт виклав фото, де він підстригся і схуд. У коментарях прихильники відзначили, що це у нього життя без Ксенії погана.

Хоча недавно людей, схожих на Ксенію і Олександра, бачили в одному з аеропортів. Вони нібито полетіли разом відпочивати. Пізніше Ксенія показувала рум-тур апартаментів, які їй дісталися для відпочинку. І уважні шанувальники розглянули, що там на зарядці стояв телефон Саші Еллерта (впізнали його за кольором чохла).

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Що ж зараз насправді відбувається між артистами? Не зрозуміло. Але тим цікавіше – адже у шанувальників багато питань і мало відповідей. А Ксюша і Саша поступово дають натяки на те, хто ж вони один одному насправді, і чи буде у 2022 році обіцяне весілля.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.