Як виглядає Ліза Арзамасова через 2 тижні після пологів: сфотографувалася поруч з люлькою свого малюка

Нещодавно 26-річна актриса Єлизавета Арзамасова стала мамою. У неї народився син. Первістка вони з чоловіком Іллею Авербухом назвали Лев.

Єлизавета – досить публічна особа, тому народження своєї дитини вона не приховувала. Також вона не приховує, як відчуває себе після пологів. Нещодавно в Інстаграм телезірка поділилася знімком, який очевидно зробив її чоловік Ілля Авербух. На фото щаслива молода мама поруч з коляскою, в якій лежить її первісток Лев. Дивлячись на Арзамасову, абсолютно не можна подумати, що вона недавно народила і зараз зіткнулася з безсонними ночами. Дівчина виглядає привабливо, і відразу видно, що материнство їй тільки в радість!

14 серпня Ліза Арзамасова повідомила, що вперше стала мамою

14 серпня Ліза Арзамасова повідомила, що вперше стала мамою
14 серпня Ліза Арзамасова повідомила, що вперше стала мамою

Зворушливі кадри з малюком Арзамасова і Авербуха вже облетіли весь інтернет. Шанувальники дуже раді, що їхній кумир пізнала щастя в материнстві.

Слід додати, що Єлизавета Арзамасова не змогла покинути пологовий будинок на третій день після пологів, як це зазвичай відбувається. Її чоловік, фігурист Ілля Авербух був у від’їзді, тому забрати дружину з дитиною додому зміг тільки через тиждень після пологів.

Це наштовхнуло незалежних психологів на думку про те, що в парі безумовно є якийсь конфлікт або розбрат.

Також ходять чутки, що зірку телесеріалу “Татусеві дочки ” (роль Галини Сергіївни Васнецова) не могли виписати з пологового будинку раніше за медичними показаннями: нібито пологи пройшли з ускладненнями.

Судячи з фото в мережі, зараз новоспечена мама почуває себе добре.

Ліза Арзамасова з сином Левом
Ліза Арзамасова з сином Левом

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.