Брюнетка з короткою стрижкою: як виглядала Віра Брежнєва до “ВІА Гри” – ексклюзивні фото 25-річної давності

Віра Брежнєва здивувала публіку, показавши архівне фото зі своєї юності.

Віра Брежнєва – відома співачка, яка вже 20 років блищить на сцені. Її зірка загорілася, коли вона потрапила до складу групи “ВІА Гра”. Тоді звичайна Віра Галушка з провінції перетворилася на об’єкт обожнювання чоловіків Віру Брежнєву.

Публіка знає Віру, як довговолосу блондинку, адже вона ніхто кардинально не міняла свій образ. Однак до того, як потрапити на сцену, вона виглядала зовсім інакше.

Нещодавно в своєму Інстаграм-блозі Віра Брежнєва опублікувала архівне фото, на якому їй всього 15 років. Фото було зроблено в піонерському таборі і на ньому неможливо дізнатися співачку. В юності Віра Брежнєва була брюнеткою з короткою стрижкою.

Неможливо не помітити, що Віра дуже струнка і підтягнута.

“Фото з піонерського табору” Щасливе дитинство “, коли я якраз пофарбувала волосся в чорний колір. Я не пам’ятаю, скільки мені тут років (приблизно 15). Яка я тут класна, спортивна і стильна)) ну і брала участь у всіх активностях усіх дитячих таборів, де бувала “, – підписала фото Віра Брежнєва.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото.

“Да ладно! Не впізнав би, якби не пояснили. Ось це спогади “,” Верушка, красу нічим не зіпсуєш “,” Хороша в будь-якому вигляді! “,” І зараз стильна, красива і класна, головне натуральна “,” Нічого не змінилося, така ж класна, спортивна і стильна “, – пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.