Світлана Лобода і її колишній чоловік: в яких вони зараз відносинах

Колишнє подружжя часто бачаться. Практично кожен день її донька Євочка спілкується по скайпу з її колишнім чоловіком.

Після близьких відносин Світлани Лобоби з Андрієм Царем, у них народилася дочка. Співачка її виховує, їй 10 років і звати її Євангелина. Її колишній чоловік часто бачиться з Євангеліною.

Колишнє подружжя часто бачаться. Практично кожен день її донька Євочка спілкується по скайпу з Андрієм. Також колишній чоловік Світлани Лободи приїжджає до них в гості.

Світлана Лобода, колишній чоловік і дочка

Також співачка розповіла, що Євангелина не користується соцмережами.
У сфері інтересів дівчинки входить музика і танці. Вона приділяє багато часу читанню книг. Також Євангелина вивчає іспанську та англійська мови. Її дочки дуже подобатися малювати та ліпити різні фігурки.

Як констатує Світлана Лобода, тепер у її дочки перехідний період, який заснований на запереченні всього, щоб їй не говорили інші, в тому числі і її мама. Однак Світлана Лобода вміє домовлятися з дочкою і знаходити компроміс.

Мама, поки дочки не дозволяє читати інстаграм і ТікТок. Тому Євангелина обурюється і задає мамі питання, чому її ровесниці спілкуються в інстаграм і ТікТок, а вона ні?
Однак Світлана Лобода вважає, що в соціальних мережах можуть бути пости негативні про неї як співачку і це може відбитися на психіці Євангеліни. До того ж як розповіла Світлана Лобода її дочка може щось з соцмереж сприйняти неправильно, бо у неї чуттєва натура. Співачка вважає, що пізніше вона дозволити Євангеліною спілкуватися в соціальних мережах.

Менша дочка Світлани Лободи, якій 3 рочки, поки не цікавиться соцмережами. Співачка вважає, що у її Тільди вже з’являються акторські здібності.

Живуть вони в Європі біля моря. Кожен день катаються на квадроциклах і їздять на самокатах по набережній.
У них вже виробилася традиція – снідати біля моря.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.