Дружина Григорія Решетника зачарувала теплим родинним фото

Вся велика багатодітна сім'я телеведучого Григорія Решетника провела вихідні разом.

Христина Решетник показала тепле фото з трьома синами і улюбленим чоловіком. Знімок жінка опублікувала в Інстаграм-профілі, зібравши безліч лайків і задоволених коментарів фоловерів.

Слід зазначити, що Григорій, зважаючи на свою діяльність, дуже багато часу проводить на роботі. Спільно з телеканалом СТБ у нього постійно проходять зйомки, він часто буває у відрядженнях. Тому коли у глави сімейства видаються вільні вихідні, то сім’я тут же збирається кудись поїхати.

Так, недавно сім’я Решетніков вирушила на ферму з вівцями. Там дітлахи змогли подивитися зблизька на тварин. Цікаво було навіть наймолодшому Олександру, якого ось-ось виповниться рік.

Слід також додати, що недавно Христина і Григорій Решетники відсвяткували 11-ту річницю весілля. В честь цього Григорій показав кілька фотографій з-під вінця. Там прекрасна Христина в білій сукні, а її чоловік одягнений в строгий чорний костюм.

Пара практично не змінилася за ці роки, тільки сім’я стала більше.

На сімейній фотографії з ферми особи всіх членів сім’ї розпливаються в задоволеною усмішці

Дружина Григорія Решетника зачарувала теплим родинним фото
Дружина Григорія Решетника зачарувала теплим родинним фото

Христина Решетник вирушила на прогулянку в білому спортивному костюмі і кросівках. Її найдорожчі чоловіки також були в спортивному одязі.

Відзначимо, що навіть незважаючи на те, що офіційний шлюб пари вже перетнув кордон в 11 років, а до весілля у них також були спільні відносини, вони зберігають запал і закоханість, які були на старті їх прекрасну історію любові.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.