(Підбірка фото) Як розслаблюється Оля Полякова і про що вона турбується

Нещодавно у неї утворилися вільні буквально кілька днів і співачка вирішила розслабитися.

Як кожна людина відпочиває? У всіх це по-різному, залежно від настрою та найголовніше фінансових можливостей. Деякі віддають перевагу відпочинку на морі або навіть на океанських просторах, інші люблять рідну природу: ліс, річку чи озеро.

Є ще люди, які відпочивають у себе на дачній ділянці чи саду. Поєднують корисне та приємне. Корисне – це свіже повітря, а приємне – це укриття троянд від морозу на зиму.

А як представники шоу-бізнесу відпочивають? Теж по-різному. Одні на Мальдівських островах, інші у Туреччині, треті в українських Карпатах.

Оля Полякова нещодавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм, як вона розслабляється після виснажливих концертів. Їй можна і поспівчувати, що вона втомилася від концертів і водночас порадіти за співачку – багато роботи це добре.
Але іноді потрібно людині відпочити. До того ж проміжок між виступами в Олі Полякової невеликий.

Нещодавно у неї утворилися вільні буквально кілька днів і співачка вирішила розслабитися.
Але фотографіях, які Оля Полякова розмістила у соціальних мережах, видно, що вона на березі моря. Одягнена Оля Полякова у легку сукню-халат.

Вона в настрої та легкий морський бриз ворушить її волосся. Здавалося б лише відпочивай, але, як написала в посту Оля Полякова, вона не може зовсім розслабитися, весь час думки повертаються до роботи. І хоча вона на відпочинку, співачка думає про свої плани та як усе це організувати. Ці думки ніяк не йдуть у неї з голови.

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.