(Фото, Відео) Катя Осадча та Юрій Горбунов: ювілей весілля у Парижі

Париж вважається найромантичнішим містом у світі. Недарма всі закохані намагаються побувати в ньому. Це, звичайно, якщо є фінансова можливість. Катя Осадча та Юрій Горбунов теж не виняток.

Кожна людина, напевно, хотіла б хоч раз у житті побувати в Парижі. Місто закоханих, причому незалежно від віку. У цьому місті є багато гарних та знакових місць і не побувати в них не можна. Тому коли закохана пара або просто турист потрапляє до Парижа, він відчуває якесь піднесене романтичне почуття. А до Парижа неможливо не закохатися! Спробуйте за можливості приїхати туди і самі переконайтесь. І обов’язково усі пробують паризькі круасани з кавою.

Париж вважається найромантичнішим містом у світі. Недарма всі закохані намагаються побувати в ньому. Це, звичайно, якщо є фінансова можливість.
Катя Осадча та Юрій Горбунов теж не виняток, вони вирішили відзначити свій ювілей весілля у Парижі. Ця найвідоміша пара українського шоубізнесу. Вони в Парижі відзначають 5-річчя з весілля.

Але через те, що в день річниці весілля подружжя було дуже зайняте, то тільки тепер у них з’явилася можливість полетіти до Парижа.
Що може людину змусити у вихідний день стати рано вранці та сісти в літак? Звичайно, якщо ви летите в Париж в романтичну подорож, яка присвячена річниці весілля. Бажано, звичайно, знати французьку мову.

Катя Осадча розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі гарне фото з балкона свого номера. Їхні вікна виходять на найвідомішу вулицю Парижа.
Катя Осадча була в чорних штанах, чорно-білому тільнику, білій футболці. З прикрас у Каті Осадчої довге намисто з перлів у стилі 20-х років. Катя Осадча та Юрій Горбунов світяться від радості та мають чудовий настрій.

Першого ж дня закохані побували у Музеї декоративного мистецтва, де відбувається виставка покійного дизайнера бренду Mugler.

А як вам романтична подорож Каті Осадчої та Юрія Горбунова?

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.