39-річна Аліна Кабаєва знову вагітна? Це чутки чи правда? Що пишуть засоби масової інформації – подробиці

Останні кілька днів у пресі активно обговорюється чутка про те, що колишня російська гімнастка Аліна Кабаєва знову чекає на дитину. Це чутки чи правда?

Останні кілька днів у пресі активно обговорюється чутка про те, що колишня російська гімнастка Аліна Кабаєва знову чекає на дитину. Багато хто вважає, що вона довгий час була коханкою кремлівського лідера.

У західних ЗМІ вийшло кілька сенсаційних статей з інформацією про вагітність 38-річної ексспортсменки. Зазначається, що керівник росії дуже незадоволений таким поворотом подій. Журналісти навіть написали, що він лютував після того, як почув інформацію про передбачувану вагітність колишньої подруги.

володимир путін і Аліна Кабаєва

Новини принесли зовсім не вчасно, адже кремль на повну силу готувався до організації параду до 9 травня, і його керівник подумав, що новина зіпсує урочистість заходу. До того ж за чутками зі ЗМІ, 69-річний президент не планує мати ще дітей, тому виглядав пригніченим і був замкнутий.

Як пишуть британські таблоїди, перша інформація про вагітність Аліни Кабаєвої з’явилася в російському телеграм – каналі. Авторами імовірно вважають людей, які наближені до верхів росії та часто публікують інсайди звідти. За даними цього ж каналу в Telegram, причиною невдоволення президента є не лише факт вагітності, а й побоювання, що колишня протеже чекає на дитину не від неї.

Після вторгнення росії в Україну 24 лютого 2022 року протягом двох місяців ніхто не знав, де знаходиться ексгімнастка. Тепер стало відомо, що вже кілька тижнів вона в Росії та була присутньою на фестивалі “Аліна” в Москві. Захід присвячений художній гімнастиці.

Інформація взята з: Бульвар Гордона (додаток)

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.