19-річна донька Олени Кравець з 95 кварталу у шкіряних ботфортах приголомшила зухвалим образом: “Вибач, мам…”

Дочка популярної української гумористки та актриси студії "Квартал 95" Олени Кравець приголомшила публіку зухвалим образом, поставивши на вуха всю Мережу.

Олена Кравець – одна із багатодітних мам українського шоубізу. Зірка студії “Квартал 95” виховує шестирічних двійнят Ваню та Катю, а також старшу 19-річну доньку Машу. Вона дуже схожа на свою знамениту маму, про що користувачі мережі регулярно пишуть у коментарях.

У своєму профілі Інстаграм Марія Кравець виклала серію нових фото з прогулянки Києвом у дуже зухвалому образі – сукня вище коліна, чорна джинсівка та високі шкіряні ботфорти. Все це вона доповнила модною прозорою сумочкою, стильними аксесуарами, волосся Маша зібрала у хвіст, залишивши на випуск довгий чубчик, а також зробила яскравий макіяж з акцентом на очі та ніжно-рожевою матовою помадою. Підвіска та сережки-хрестики ідеально поєднуються разом.

У підписі до посту Маша зізналася, що заради цього образу їй довелося “вкрасти” у мами взуття:

Вибач, мам… Довелося вкрасти твої чоботи

, – написала донька Олени Кравець.

Численні підписники залишилися у захваті від образу Марії, а також відзначили, як сильно вона схожа на Олену.

Нагадаємо, Маша народилася у шлюбі Олени Кравець із першим та єдиним чоловіком Сергієм. Вони обоє родом із Кривого Рогу і познайомилися завдяки гумору – обидва були КВК-щиками. Вперше закохана пара стала батьками у 2003 році, 24 лютого у них народилася донька. Наразі ця дата має особливе значення для всіх українців. Пізніше, у 2016 році, у зіркового подружжя з’явилися двійнята Іван та Катерина.

Олена Кравець та її донька Маша
Дочка Олени Кравець з 95 кварталу у шкіряних ботфортах приголомшила зухвалим образом

Коли в Україні почалася повномасштабна війна, Олена разом із дітьми виїхала за кордон, але вже зараз її старша дочка Маша гуляє Києвом і насолоджується останніми днями цього непростого літа.

Популярне

Схожі статті

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.