Брежнєва позаздрить: як сьогодні виглядає темненька з “ВІА Гри”, яка набагато молодша і яскравіша

З моменту заснування жіночого тріо "ВІА Гра" публіка бачила вже не один склад учасниць. Вірі Брежнєвій та Надії Мейхер залишається лише позаздрити, побачивши, як сьогодні виглядає темненька з "ВІА Гри".

Жіноче музичне тріо “ВІА Гра” є одним із найуспішніших проектів нульових років. Головними зірками групи вважають учасниць золотого складу – Віру Брежнєву, Надію Мейхер та Анну Седокову. Спочатку телепродюсер Дмитро Костюк та композитор Костянтин Меладзе бачили серед солісток лише Олену Вінницьку, під час кастингу до групи відібрали ще двох дівчат, але перед зйомками кліпу на знаменитий хіт “Попытка номер пять” проект тимчасово закрили та продовжили пошуки учасниць.

Як сьогодні виглядає темненька з ВІА Гри, яка набагато молодша і яскравіша
Як сьогодні виглядає темненька з ВІА Гри, яка набагато молодша і яскравіша

Згодом продюсери вирішили зробити дует і в пару до Вінницької поставили Надію Мейхер. Перша ж спільна пісня викликала фурор і стала візитівкою колективу. Коли Мейхер була вагітна, її тимчасово замінила Тетяна Найнік, і тоді колектив знову розширили до трьох учасниць, третьою стала Анна Седокова.

Золотий склад Віа Гри
Золотий склад Віа Гри

Склад Вінницька-Мейхер-Седокова проіснував до 2003 року, тоді до тріо прийшла Віра Брежнєва, яка посіла місце Олени. Саме на цей період випав пік популярності гурту, але всі учасниці вже давно є сольними співачками, хоча “ВІА Гра” досі існує.

Новий склад групи “ВІА Гра” 2022

З жовтня 2020 року склад жіночого тріо виглядає так – Уляна Синецька, Ксенія Попова та Софія Тарасова. Темненька з “ВІА Гри” сьогодні – Софія Тарасова.

Склад Віа Гри 2022
Склад Віа Гри 2022

Вона – 21-річна киянка, яка посіла друге місце на конкурсі “Дитяче Євробачення 2013”, стала переможницею конкурсів “Дитяча Нова хвиля 2013” та “Sanremo Junior-2015”.

Як сьогодні виглядає темненька з ВІА Гри, яка набагато молодша і яскравіша
Як сьогодні виглядає темненька з ВІА Гри, яка набагато молодша і яскравіша

Коли Софії було лише 2 роки, її прийняли до групи обдарованих дітей до Музичної академії Глієра, на думку викладачів у дівчинки є абсолютний слух. Також публіка могла бачити Тарасову в “Голос діти” та “Х-Фактор”.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.