Марічка Падалко показала нового «друга»: «Його можна скласти навпіл і покласти в багажник» (ФОТО)

Телеведуча Марічка Падалко показала, як активно проводить відпустку і похвалилась новою покупкою.

«Знайомтеся, мій новий «друг». Мені він давно був потрібен, тим більше, діти по кілька поміняти. А я все навколо них – без колес…», – написала Марічка Падалко на своїй сторінці в Instagram.

Телеведуча 1+1 купила велосипед. З ним активно планує проводити відпустку. Поки усі відпочивають в Одесі, Марічка насолоджується літом з сім’єю вдома.

Їзду на велосипеді журналістка прирівнює до занять у спортзалі:

«Окрема «фішечка» – маленькі колеса. Пахати на цьому велосипеді треба майже, як на велотренажері в залі».

«Дружок що треба», «Какая красивая», «Поздоровляю вас з покупкою! Дуже гарний», «Велосипед – це круто і не важливо яка модель. Мені взагалі від сина у спадок дістався, не дуже дівчачий, але я на ньому королева», – написали у коментарях шанувальники Марічки Падалко.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.