Тіна Кароль і Дан Балан носять одну одяг на двох: співачка засвітилася в піджаку улюбленого

Тіна Кароль і Дан Балан продовжують інтригувати своїх фанатів натяками про роман. На цей раз вони засвітилися в однакових нарядах.

За парою Тіни Кароль та молдавського співака Дана Балана шанувальники почали ретельно стежити кілька місяців тому. Їх зацікавило близьке і зворушливе спілкування артистів на вокальному шоу «Голос країни» – чутки про роман народилися моментально.

Дан і Тіна познайомилися на зйомках головного вокального змагання України. Виконавці сиділи в суддівських кріслах і були, за сценарієм, конкурентами. Однак, ніякого «спортивного інтересу» між ними не спостерігалося.

Навпаки, Кароль і Балан вели себе досить ніжно і дружелюбно по відношенню один до одного. Кожен випуск артисти підтримували не тільки свої команди учасників, а й один одного. Дан завжди обдаровував Тіну компліментами і намагався підняти настрій. Іноді навіть через екрани телевізорів складалося враження, що вони не помічають нікого навколо.

Однак, самі виконавці не поспішали коментувати свої стосунки. Вони і сьогодні продовжують таїти інтригу, часом лише натякаючи на якусь романтику.

Дан і Тіна дуже люблять ділиться одночасно однаковими знімками в одне і теж час в своїх мікроблогах. Їх нові публікації і зовсім вийшли на «новий рівень» – артисти були в однаковому одязі. Кароль і Балан приміряли сірі піджаки одного відтінку і фасону.

Дан Балан и Тина Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Деякі фанати встигли припустити, що цей предмет гардероба і зовсім належить Дану, а Тіна позичила його у коханого. Самі ж артисти так і не прокоментували ніяких чуток, залишивши шанувальникам можливість посмакувати нову інтригу.

Фото: фан-группа Тины Кароль
Фото: фан-група Тіни Кароль

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.