Мер’єм Узерлі, Поліна Гагаріна та інші зірки, які кардинально змінили колір волосся

Гарна зачіска — запорука відмінного образу і зовнішнього вигляду. Пропонуємо вам оцінити, як колір волосся може до невпізнанності змінити дівчину.

Поліна Гагаріна

Полина Гагарина
Поліна Гагаріна

Змінюватися Поліна Гагаріна кілька років тому вирішила кардинально. Співачка схудла на 40 кілограмів, відрізала каре і перефарбувалася в блондинку. Тепер артистка виглядає свіжою і більш елегантною.

Лариса Гузєєва

Лариса Гузеева
Лариса Гузєєва

Зірка шоу “Давай одружимося” також вирішила побувати в тілі блондинки. Шанувальники телеведучої оцінили кардинальні зміни Гузеевой, зазначивши, що так вона виглядає молодше.

Знайшлися і противники нової зачіски Лариси, проте їм вона різко відповіла: “Закриваю питання: мені подобається бути блондинкою”.

Мер’єм Узерлі

Мерьем Узерли
Мер’єм Узерлі

Зірка “Величного століття” прославилася як яскрава руденька. Однак, після закінчення серіалу Мер’єм вирішила змінити свою зовнішність. Актриса збільшила губи, змінила форму скул і перефарбувалася в блондинку.

Анна Семенович

Анна Семенович
Анна Семенович

Анна Семенович відома не стільки своїми вокальними досягненнями, скільки пишними формами. Колишня професійна фігуристка через травму була змушена покинути великий спорт. Зараз Семенович — яскрава світська левиця, яка з’являється на телеекранах в якості ведучої або актриси.

Анна довго ходила з блондинистого кучерями, але зважилася на зміни – тепер вона яскрава брюнетка з чубком.

Моніка Беллуччі

Моника Беллуччи
Моніка Беллуччі

Одна з найкрасивіших жінок світу за версією безлічі глянцевих видань і рейтингів, Моніка Беллуччі, радувала своїх шанувальників яскравими темними локонами.

55-річна актриса зважилася на цікавий експеримент — обрізала волосся і перефарбувалася в блондинку. В іншому, їй до лиця буквально все.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.