Грайлива Мейхер в дивному вбранні задерла ногу на камеру: пішла по стопах Волочкової і показує балет для дорослих

Колишня підопічна Костянтина Меладзе подалася в балет для дорослих. Ви все зрозумієте, коли побачите фото, на якому грайлива Мейхер в незвичайному вбранні задерла ногу прямо на камеру.

Надія Мейхер-Грановська була однією з найулюбленіших учасниць групи «ВІА Гра». Звичайно, не в останню чергу саме за її пишні форми, якими, до речі, її обдарувала природа. ОднакзЗ кар’єрою співачки, судячи з усього, покінчено.

Вера Брежнева, Надежда Мейхер и Анна Седокова в составе группы «ВИА Гра»
Віра Брежнєва, Надія Мейхер і Анна Седокова в складі групи «ВІА Гра»

Зірка опублікувала у себе в Instagram свіжу фотографію, поставши перед аудиторією в укорочених широких темних штанах і білій майці з принтом та з червоною сумочкою. Але незвичайним цей образ зробило різне взуття — на правій нозі у героїні статті черевик на масивній підошві, а ліва взута у класичну чорну туфельку.

http://www.instagram.com/p/CDyPlZGno8I/

На цьому пустощі Мейхер-Грановської не закінчилися — артистка продемонструвала відмінну розтяжку і широко посміхнулася, попросивши підписників знайти відмінності. Звичайно, користувачі мережі тут же кинулися обговорювати побачене:

  • «Взуття» (це про відмінності);
  • «Схудли до танців»;
  • «Хороша наша Надія!»;
  • «Ви світла людина, у вас гарна душа і щирі помисли».

Пишуть фанати співачки. У свої 38 вона до сих пір залишається мрією багатьох чоловіків — все така ж приваблива і жіночна. Причому це з урахуванням того, що вона мама трьох і всіх народила сама. Безсумнівно, Мейхер гідна поваги.

Варто відзначити, що зірка вже не перший раз показує публіці, як високо вміє задирати ноги. Це завжди викликає бурю емоцій у її шанувальників, але невже Надя бере приклад зі скандально відомої балерини Анастасії Волочкової? Час покаже.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.