Ліндеманн не встоїть: Лобода показала нескінченні ноги в відвертій сукні

Відома співачка Світлана Лобода опублікувала фото в своєму Інстаграме.

Відома співачка Світлана Лобода нерідко ділиться в соціальних мережах різними кадрами зі свого життя. Також вона радує шанувальників і тими знімками, на яких вона позує разом зі своїми дітьми. Світлана в черговий раз змусила шанувальників писати їй хвалебні коментарі. На цей раз співачка позувала разом зі своїми дочками Євою і Тільда. «А вечорами ми з дівчатами влаштовуємо дефіле навколо басейну», – підписала фото Лобода.

«Чи законно мати такі довгі ноги?»

На фото Світлана була одягнена в білому, облягаючому мікроплаті, яке відмінно підкреслило гідності артистки. Особливо виділялися довгі, стрункі ноги Лободи. «А законно взагалі мати такі ноги», «Я б подивилася на ваші дефіле», «Довгонога красуня», «Ось це ноги! Ви шикарні », – прокоментували підписники.

Нагадаємо, Світлана Лобода одна виховує 9-річну Євангеліну і 2-річну Тильду. Лободі і солістові німецької рок-групи Rammstein Тіллю Ліндеманну приписують роман, також є інформація про те, що Ліндеманн – батько молодшої дочки Лободи. Самі артисти ці здогадки не коментують.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.