«Жінка в соку!». 52-річна Аліка Смєхова показала пишні форми на яхті

52 роки - найкращий час, щоб навчитися користуватися Інстаграмом, підкорювати моря і кататися на яхті. У цьому впевнена і знаменитість Аліка Смєхова, яка публікує чудові знімки з відпочинку.

Як відомо, зараз, в кінці літа, російська актриса і співачка насолоджується заслуженим відпочинком. Вирішила відправитися для відпочинку вона ближче до моря. Цим і похвалилася. А ще – не упустила можливості покататися на яхті.

Представилася шанувальникам у всій красі: Аліка Смєхова без макіяжу і складних зачісок, в звичайному одязі і без фільтрів

 

Позує в білому купальному костюмі Смєхова як професійна модель. Її легкий літній образ доповнила білосніжна косинка. Шанувальники красуні ахнули, побачивши даний кадр. «Аліка, яка ж ви ладненько», «Шикарна жінка», «Ніжки пухкенькі», «Я б не наважилася на таке», «На носочки встали, щоб стрункішою здаватися?», «Ви у відмінній формі», «Дуже симпатична» , «Молодець, Аліка. Так тримати », – написали передплатники Аліки.

 

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.