Юрій Ткач з “Кварталу 95 ” показав підрослу дочку: дівчинка дуже схожа на тата

На офіційній сторінці студії "Квартал 95 " з'явилося зворушливе фото, на якому головний актор групи Юрій Ткач і його дочка позують, роблячи селфі на фоні моря.

Дурненький знімок відмінно передає той факт, що сім’я добре відпочила. Підписали фотографію ностальгічно: “В пам’ять про літо “.

Нагадаємо, актор Юрій Ткач з’явився в “Кварталі 95 ” відносно недавно. Акторський склад поповнився з відходом Володимира Зеленського в політику. Спочатку комік Юрій Ткач виступав в різних творчих колективах, знімався в ситкомі “Одного разу під Полтавою “. Коли його запросили в Квартал, почався його зоряний час. Незабаром після цього він став суддею в “Лізі сміху ” і “Розсміши коміка “. Потім навіть взяв участь в шоу “Танці з зірками “, проте до фіналу так і не дійшов.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.