Максим Галкін сфотографував кокетливу Пугачову біля дверей замку: “Моя жар-птиця! “

Чоловік Примадонни Максим Галкін нерідко публікує у себе в Інстаграм свою дружину.

Відео та фото з нею він підписує так зворушливо, що шанувальники зайвий раз переконуються – у пари дійсно неземне кохання.

Більше про відносини Алли Пугачової і Максима Галкіна, а також про їх можливе розлучення дивіться в нашому відео на каналі “Одна хвилина “.

Напередодні гуморист, телеведучий і блогер виклав до себе в акаунт відео, де зображена його дружина поруч зі входом в їх сімейний замок-особняк.

Галкін ласкаво підписав відео: “Моя жар-птиця “. Шанувальники відзначили, що Алла Борисівна поруч з Галкіним помітно помолодшала і стала світиться від щастя.

Нещодавно вона засвітилася в Ютуб-шоу свого чоловіка під назвою “Музикаліті “. Там вона розповіла про свої музичні уподобання і назвала пісні Моргенштерна “чистими коломийками “.

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.