Як тепер виглядає і чим займається Денис Шаталін з “Моєї прекрасної няні” – зустрінете, не впізнаєте

Колись він був найпопулярнішим підлітком на ТБ - а як же? Син самого Максима Шаталіна! Дівчата верещали від захвату, побачивши його на вулиці, писали мішками листи. А потім він зник. Як зараз живе Павло Сердюк?

Здавалося б, що з моменту виходу популярного серіалу «Моя прекрасна няня», де авантюрна красуня Віка Прутковська намагалася звабити режисера Шаталіна, пройшло зовсім небагато часу – але на дворі вже 2020 рік, і телесеріалу вже виповнилося 16 років. Актори дорослих персонажів щосили обзаводяться онуками, а молоді таланти, які грали дітей на той момент, досягли успіхів в кар’єрі і сімейному житті.

Кадр з фільму "Моя прекрасна няня"
Кадр з фільму “Моя прекрасна няня”

Серед всіх «молодих осіб» серіалу найбільше змінився виконавець ролі Дениса, єдиного сина Максима Шаталіна – Павло Сердюк. У ньому не залишилося нічого від підліткової наївності і недоладності, зараз він дорослий, злегка епатажний чоловік. Типаж Павла легко дозволяє йому перевтілюватися на зйомках в драматичних персонажів і навіть бандитів, як жартують шанувальники артиста – масивна борода і грізні брови беруть своє.

Павло Сердюк тоді і зараз
Павло Сердюк тоді і зараз

Але сам Павло, виявляється, вже не займається кіно. Пік його кар’єри як раз припав на 2005-2010 роки, коли хлопець знявся в декількох популярних серіалах крім самої «Няні» – багато хто помічав його в «Ранетки» або мелодрамах. Зараз його бізнес пов’язаний з автомобілями – він займається автосервісом для машин BMW.

Павло Серлюк з Анею з "Ранеток"
Павло Серлюк з Анею з “Ранеток”

З особистого життя відомо тільки те, що шлюб з партнеркою по «Ранеткам» Анею Руднєвої не склався. Пара прожила разом три роки, у них є спільна дочка, але потім відносини розпалися, і зараз Анна знову заміжня. Про нові любовні захоплення самого Павла невідомо.

Народження дитини
Народження дитини

Буквально недавно, в 2018 і 2019 роках, Павло Сердюк знявся в двох короткометражках, але на серйозні ролі в кіно поки не повертається. У будь-якому випадку, все ще може бути тільки попереду.

Павло Сердюк зараз
Павло Сердюк зараз

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.