Як буде виглядати майбутня донька Тіни Кароль і Дана Балана: чарівне маля з кучерями

У недавньому ефірі «Танців з зірками» Тіна з'явилася з каблучкою на безіменному пальці, а в інтерв'ю «Світському життю» зізналася, що мріє про донечку. Шанувальники впевнені — до цього причетний Дан. Давайте ж подивимося, як буде виглядати майбутня дочка Кароль і Балана.

Героїв нашої сьогоднішньої стати вважають парою з тих пір, як їх дует з’явився в проекті «Голос країни», де артисти обидва були наставниками.

Не соромлячись камер, молдавський мачо демонстрував зацікавленість українською співачкою. У відповідь на це вона кокетливо ніяковіла.

Дан и Тина у нее дома
Дан і Тіна у неї вдома

Масла у вогонь підлила потенційна свекруха Тіни Людмила Балан. Вона піднялася на головну сцену України і заспівала для “парочки” весільну пісню «Горіла сосна, палала», а на провокаційне запитання Каті Осадчої про те, чи вірить мама співака в любов між ним і Кароль, вона відповіла наступне:

«У нас смаки однакові, мені дуже подобається коаліція, яку Дан створив з Тіною в цьому сезоні. Я не знаю, що буде далі, просто знаю, що Дан завжди слухає своє серце».

Погодьтеся, звучить дуже недвозначно.

Кароль и Балан вместе не только на съемочной площадке
Кароль і Балан разом не тільки на знімальному майданчику

Нещодавно ведуча «Світського життя» поцікавилася у виконавиці хіта «Ноченька» планами на майбутнє. Виявляється, артистка мріє про поповнення в родині — вона хоче донечку.

Тина и Дан на сцене
Тіна і Дан на сцені

До того ж Кароль сама зізналася, що через 7 років самотності вона нарешті готова впустити в життя нове кохання. У 2013-му зірка поховала чоловіка Євгена Огіра, який помер від онкології.

Фанати союзу Тіни і Дана вирішили перевірити, якою буде їхня спільна донька за допомогою комп’ютерної програми. Вийшла дуже мила і чарівна дівчинка:

Как будет выглядеть будущая дочь Тины Кароль и Дана Балана совсем маленькой и немного постарше
Як буде виглядати майбутня дочка Тіни Кароль і Дана Балана зовсім маленькою і трохи постарше

Якщо вірити результату моделювання, дівчинка успадкує від мами колір волосся і очей, а від тата кучерявість, ніс і форму брів. Хто знає, можливо, в недалекому майбутньому все саме так і буде.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.