Даша Астаф’єва роздяглася і роздвоїлася – нові пікантні фото спекотної красуні для Playboy

Красуня Даша Астаф'єва показала деякі знімки з нової фотосесії для української версії журналу Playboy. Як завжди - це бездоганно!

Колишня учасниця гурту Nikita Даша Астаф’єва зараз активно працює фотомоделлю, радуючи шанувальників розкішними фото в напівоголеному і не тільки вигляді.

Автор знімків – відомий фотограф і кінопродюсер Phil Lee, зйомки виконані в ексклюзивному київському дизайнерському готелі “11 Mirrors Design Hotel ”

 ""

Як відзначають передплатники, фото Даші завжди вишукані, без вульгарності:

оцінка передплатниці

Даша Астафьєва
Даша Астафьєва
Даша Астафьєва
Даша Астафьєва

Чоловічі коменти – одне захоплення:

Пожежа 🔥 Я дзвоню в поліцію!

Мати, ти че твориш … 😍

приголомшлива 🔥🔥🔥

Даша Астафьєва
Даша Астафьєва

35-річна модель визнана жінкою з бездоганними формами. Вона зізналася, що за фотосесію в Playboy можна заробити $ 25-40 тисяч, один знімок в Інстаграмі їй приносить близько $ 2000 доходу.

Даша Астафьєва
Даша Астафьєва

 

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.