Скуйовджена Ольга Сумська показала поблизу обличчя без макіяжу: «Розкішна жінка»

54-річна українська актриса Ольга Сумська в черговий раз здивувала публіку своїм помолоділим зовнішнім виглядом.

Легендарна українська актриса Ольга Сумська, фільмографія якої налічує понад 90 ролей в театрі і кіно, є активним користувачем соціальних мереж. Сумська регулярно ділиться у своєму Інстаграмі свіжими фотографіями зі знімального майданчика, сімейними знімками і навіть рецептами. При цьому Ольга не боїться показувати себе в домашньому вигляді – без макіяжу, зачіски і красивого одягу.

Цього разу Ольга Сумська опублікувала фото в якому з’явилася не просто без макіяжу, але і відправилася в край, що межує з зоною ООС. Так, Ольга разом зі своїми колегами відправилася в Авдіївку зі спектаклем Анна Кареніна. Актори зупинилися біля в’їзду в місто, щоб сфотографуватися з монументом «Авдіівка – це Україна».

Шанувальники артистки оцінили фото своєї улюблениці і відзначили, що Сумська прекрасно виглядає на свій вік. «Яка Ви Розкішна жінка!», «Красива! Навіть без  зачіски, без макіяжу, без вечірньої сукні) Справжня, здорова і природна краса!) Милуюсь Вами »,« Красуня », – прокоментували підписники.

З цими коментарями важко не погодитися, адже Ольга Сумська, не вдаючись до пластики і уколів краси дійсно має відмінний зовнішній вигляд. В одному з інтерв’ю актриса зізналася, що вона скептично ставиться до подібних процедур, оскільки багато колег по цеху змінили себе до невпізнання.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.