Юлія Висоцька, у якої дочка вже восьмий рік в комі, розповіла про головні страхи в житті: “Я боюся немочі”

Популярна російська актриса і телеведуча Юлія Висоцька вперше за довгий час дала велике інтерв'ю і розповіла про свої найбільші страхи.

Юлія відноситься до числа зірок, які мало говорять про себе і вже тим більше про сім’ю. Для неї сім’я — це коханий чоловік Андрій Кончаловський та їхні діти. Висоцька уже більше 20 років щаслива в шлюбі з режисером, якому народила двох дітей — дочку Марію і сина Петра.

В їх сімейну ідилію втрутилася трагедія, що сталася у 2013 році. Тоді в автомобільній аварії у Франції Маші сильно дісталося. Вона отримала серйозні травми і до сих пір не може повернутися до нормального життя — вже 7 з гаком років триває її кома, але ніяких свіжих новин про здоров’я дівчинки немає.

Висоцька і Кончаловський з дітьми. Фото зроблене до трагедії
Висоцька і Кончаловський з дітьми. Фото зроблене до трагедії

Подружжя ігнорує розпитування на цю тему, як би представники ЗМІ не намагалися витягнути з них хоч щось. За словами самої Юлії, якщо по ходу інтерв’ю її щось ранить, вона просто встає і йде. Втім, журналістці Катерина Гордєєвій пощастило втримати Висоцьку до самого кінця.

Так, актриса стала гостею YouTube-шоу “Скажи Гордеевой”, де відверто розповіла про те, чого найбільше боїться в житті:

“Я боюся захворіти, я б не хотіла щоб мені було боляче і я б не хотіла бути не в змозі того, що я можу функціонувати і робити все, що я повинна робити і взагалі. Я боюся немочі”.

Юлія Висоцька на інтерв'ю у Катерини Гордєєвій
Юлія Висоцька на інтерв’ю у Катерини Гордєєвої

Також Висоцька трохи поговорила з ведучою про їх з Кончаловським сина. У Петра гарне образне мислення і аналітичний склад розуму, тому він збирається вступати на архітектора. А ось його вихованням вони з чоловіком практично не займалися, як зізналася зірка, зате зараз Петя проводить багато часу з батьком.

Більше подробиць з сімейного життя Висоцької і Кончаловського дивіться нижче:

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.