Екс-дружина Остапчука Олена Войченко висловилася про його нову дружину Христину: “Я вважаю їх гарною парою”

Розлучення Володимира Остапчука та Олени Войченко було одним з найскандальніших в минулому 2020 році.

Володимир Остапчук та Олена Войченко прожили в шлюбі 12 років, у них двоє дітей – син Еван (2 роки) і дочка Емілія (7 років). Їх шлюб здавався ідеальним. Принаймні, таку видимість вони створювали в соціальних мережах. Пізніше Остапчук зізнався, що в останні роки їх відносини зійшли нанівець.

Володимир Остапчук та Олена Войченко
Володимир Остапчук та Олена Войченко

Причиною розлучення, за словами Олени Войченко, стали численні зради Остапчука. Більш того, жінка оприлюднила СМС-листування Остапчука та його нинішньої дружини Христини, яка підтверджує її слова про те, що Горняк цілеспрямовано увела чоловіка з сім’ї. Переписка була зафіксована ще в 2019 році, коли Остапчук та Войченко були в шлюбі.

Цікаво, що через кілька місяців після скандального розлучення Остапчука з дружиною, він зробив пропозицію Христині.

Весілля Володимира Остапчука та Христини Гірник
Весілля Володимира Остапчука та Христини Гірник

Розбирання і скандали в любовному трикутнику не закінчилися і зараз.

Нещодавно Олена Войченко дала інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому розповіла, що думає про Христину Горняк. За словами Олени, у них з Христиною “немає ніяких відносин “.

“Ми не знайомі. Коментувати Христину мені складно, тому що особисто ми не знайомі, ніколи не спілкувалися. Те, що я знаю про неї, це те, що я чула від спільних знайомих … Я максимально дистанціюється спеціально від їх всяких публічних проявів … Теза, що я вважаю їх гарною парою – правда – люди зустрілися схожі в плані ментальному і моральному, і рівень у них ближче, ніж був у мене з Володимиром … “, – сказала Олена.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.