Валерій Меладзе розповів про конфлікти з братом Костянтином: “Він вимагає більше, ніж я можу”

Валерій Меладзе відверто відповів на 29 питань в рамках програми "29 запитань від Люкс ФМ ", яка 16 вересня вийшла на YouTube-каналі "Люкс ФМ".

Так, артист розповів про свою недавно народжену дочку, про гонорари і про вчинки, за які йому соромно. Також в інтерв’ю була зачеплена тема відносин з рідними людьми.

Як відомо, у Валерія Меладзе є рідний брат Костянтин, який є автором всіх його пісень і його продюсером.

В інтерв’ю Валерій Меладзе заявив, що ніколи не злитися на свого брата і серйозних сварок між ними не буває. Єдине місце, де іноді бувають дрібні сварки між братами – це студія звукозапису. За словами Валерія, його брат часто хоче від артиста більше, ніж він може.

“Ми іноді могли посваритися в студії. Він завжди вимагає від мене більшого, ніж можу. Тому можу розлютитися. Сказати “Що ти від мене хочеш? “. Але потім виконую те, що він вимагає, і виходить добре “, – зізнався Валерій Меладзе.

Валерій і Костянтин Меладзе

Також Валерій Меладзе розповів і про свою сім’ю і дітей. В інтерв’ю чоловік зізнався, що вважає себе дуже хорошим батьком, тому що любить своїх дітей більше власного життя.

До слова, Валерій Меладзе зовсім недавно став батьком в 6-й раз. Його дружина Альбіна Джанабаєва народила дівчинку, яку назвали Агатою. В інтерв’ю артист розповів, що подарував своїй дружині Альбіні Джанабаєвій в подяку за народження дочки. За словами артиста, він подарував “вельми пристойні сережки”.

Популярне

Схожі статті

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!