Таюне за бортом: Олег Винник чесно зізнався, з ким провів карантин

Олег Винник розговорився і зізнався журналістам, чому не любить каву, що нового купив для будинку, як став донором і найголовніше - з ким провів період самоізоляції.

Кумир більшості українських жінок Олег Винник відповів на питання журналістів телеканалу Україна в ранковій передачі “Кава з перцем “.

Він призначив зустріч в своєму улюбленому кафе неподалік від його будинку. Насамперед зізнався, що каву він не любить – йому все одно, пив він її чи не пив, ніякої бадьорості напій йому не дає. І додав, що під час його роботи в Німеччині пив дуже багато кави і швидше за все просто переситився нею. Хоча, за його словами, якраз днями купив нову кавоварку.

Нове фото Олега Винника
Нове фото Олега Винника

Артист поскаржився на безсоння, каже, що погано спить і з кавою, і без кави.

Журналісти його запитали, куди він пропав останнім часом. Олег здивувався – він не пропадав взагалі – карантин же був, сидів удома на самоізоляції. Це був найтриваліший відпочинок за багато років.

І звичайно, наступним було питання: а з ким він провів цю саму самоізоляцію?

На що Олег хитренько посміхнувся і сказав – з справжнім мачо!

Виявилося, що мова йде про вихованця Олега – рудого висловухого кота з незвичайною кличкою Мауці.

Олег Винник зі своїм котом Мауці
Олег Винник зі своїм котом Мауці
Цитата Олега Винника про свого кота
Цитата Олега Винника про свого кота

А ще поділився, що написав багато нових пісень, зараз вони будуть запущені в роботу з командою і скоро можна чекати прем’єри.

Також артист взяв участь в відкритті Центру крові Biopharma «Черкаси-Плазма». Він був одним із спонсорів будівництва, а також сам особисто поділився своєю кров’ю для тих, кому це життєво необхідно.

Олег Вінніг став донором крові
Олег Винник став донором крові

Популярне

Схожі статті

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.