Син Єфремова розповів про домагання в дитинстві: все сталося на зйомках дитячого фільму

Останнім часом світ шоу-бізнесу все частіше піднімає гострі проблеми суспільства. Ось і син Єфремова розповів про домагання, які пережив в дитинстві, і про те, чому згодом боявся ділитися цим з оточуючими.

Микита пішов по стопах зіркового батька і теж став актором. Саме під час зйомок, причому дитячого фільму, все і сталося:

«У мене і у самого був неприємний момент в усвідомленому віці, коли я спав вночі, а до мене приставала людина нетрадиційної орієнтації. Для мене це було справжнім шоком», — сказав він.

Сын Ефремова о домогательствах
Син Єфремова про домагання

Той чоловік жив з ним в одному номері. Герой статті після інциденту подзвонив мамі і переселився в іншу кімнату. Іншим побоявся зізнаватися в події, тому що боявся критики з боку, як це часто буває в подібних випадках:

«Стільки страхів було, що якщо я комусь скажу, то що про мене подумають…» — зізнався Єфремов-молодший.

У ході розповіді Микита акцентував увагу на проблемі ставлення до жертв насильства, коли постраждала людина опиняється сам на сам зі своєю психологічною травмою через тиск суспільства.

Як вважає молодий актор, в країні панує культ сильної людини, а значить ти все повинен витерпіти.

Никита и Михаил Ефремовы
Микита і Михайло Єфремови

До речі, син Михайла Єфремова, після того як 8 червня його батько влаштував смертельне ДТП, висловив співчуття родині загиблого водія Сергія Захарова. Також він сподівався на те, що знаменитий батько прийме наслідки гідно — артист вів машину в нетверезому стані.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.