Поки Тіна Кароль дає інтерв’ю, Дан Балан ховається в її будинку, щоб зберегти їх відносини в таємниці

Нещодавно Катя Осадча в рамках свого телешоу «Світське життя» зайшла в гості до виконавиці хіта «Выше облаков». Виявилося, поки Тіна Кароль дає інтерв'ю, Дан Балан намагається не видавати своєї присутності і ховається в її будинку.

Артистам приписують роман ще з дев’ятого сезону «Голосу країни», коли до команди тренерів приєднався молдавський мачо. Через якусь кількість випусків глядачі помітили їхнє захоплення одне одним, але ні Тіна, ні Дан ніяких коментарів з приводу свого роману не дають.

Не можна також не відзначити, що практично завжди під час спілкування з журналістами на питаннях про Балана Кароль дуже кокетливо ніяковіє. Звичайно, шанувальники бачать в цьому недвозначні натяки.

Тина и Дан
Тіна і Дан

Більш того, варто звернути увагу і на пости мами співака Людмили Балан в Instagram — вона регулярно публікує в своїх історіях колажі з потенційною невісткою від фанатів. Публіка тим часом з нетерпінням чекає того дня, коли парочка нарешті публічно зізнається у відносинах.

Катя Осадча вирішила першою у всьому розібратися і дізнатися, що все-таки між ними відбувається. Ведуча прямо запитала у співачки: «Де Дан?», натякаючи тим самим на його пропажу з моменту закінчення ювілейного сезону «Голосу». Втім, це дійсно так, адже він навіть на зв’язок з підписниками виходить вкрай рідко.

Тина Кароль в «Светской жизни» с Катей Осадчей
Тіна Кароль в «Світському житті» з Катею Осадчою

На цей раз Тіна не відмовчалася:

«Ти сьогодні ходиш по будинку, а Дана немає, він сховався», — відповіла зі сміхом Кароль.

Тоді теледіва дала їй шанс розставити всі крапки над i в цій темі, на що отримала від артистки зустрічне запитання: «А навіщо?». Вона впевнена, що немає сенсу розкривати правду, навіть якщо всім цікаво, адже «Це життя».

Тина и Дан
Тіна і Дан

Однозначно можна сказати, що масла у вогонь своїми відповідями Тіна тільки підлила. Стежимо за ситуацією далі.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.