90-річний Чапкіс зізнався, що його діти різко зненавиділи нову дружину: “Прийшла стерва якась … “

Нещодавно хореограф і суддя "Танців з зірками" Григорій Чапкіс знову одружився.

Це вже його четверта дружина. Цього разу немолодого майстри танцю потягнуло на молоденьких, і він одружився на 39-річній жінці. Про неї відомо мало, та й сам медійний Чапкіс чомусь приховує обраницю. Ймовірно, вона працює директором ювелірного магазину в Києві. Як вони познайомилися – теж поки залишається в таємниці.

Варто відзначити, що дружині Чапкіса – 39 років, це стільки ж, як і його внучці

А ось діти були не дуже раді нової обраниці тата. Вони, як і більшість шанувальників, впевнені, що ця Людмила прийшла в будинок Григорія Миколайовича Чапкіса виключно за фінансовими благами, а не по любові. Хоча сам Чапкіс це заперечує – мабуть, дійсно її любить.

Чапкіс і його діти - як вони відреагували на нову "мачуху"?
Чапкіс і його діти – як вони відреагували на нову “мачуху”?

“Люди зараз пліткують: ” А, вона хоче його багатство! “Яке у мене багатство? Дивани? Або машина, якій 15 років? Вона забезпечена, вона багатша мене. А діти мої ?! Завмерли! Інші діти були б задоволені . Вони все на неї: “О, прийшла стерва якась, хоче його добро! ” Давай довіреності переписувати “, – відверто каже суддя ” Танців з зірками “в інтерв’ю на каналі 1 + 1.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.