Задерла сукню вище, ніж мама: дочка Полякової вийшла з-під контролю мами і понеслась

П'ятнадцятирічна дочка Олі Полякової Маша знає як і чим можна заманити публіку.

Тому в її Інстаграм нерідко з’являються відверті пози, короткі спідниці, шорти і, звичайно ж, топи. Мама, судячи з усього, зовсім не проти такої поведінки дочки, і навіть заохочує його, адже нерідко там можна побачити лайки і схвальні коментарі самої королеви ночі і богині кокошников.

Чим доросліше стає Маша Полякова, тим більше вона схожа на маму

Однак залишається в її Інстаграм-блозі одна проблема – дівчинка неграмотно пише пости, в чому шанувальники її часто звинувачують. Варто відзначити, що сама Маша колись говорила – йти кудись вчитися вона не хоче. А мама і не наполягає.

Зараз Марія Полякова заробляє на своєму блозі, продаючи публікації в “Історіях ” за 600 гривень, а пости – за 1600. Оля Полякова пишається тим, що її дочка почала заробляти з самого дитинства, і впевнена – у неї велике майбутнє.

Дійсно, Маша Полякова кожен день показує свої нові досягнення. Наприклад, цього літа вона взяла участь у показі мод, правда поскаржилася, що дуже замерзла, адже позувала в воді.

Також вона нерідко піарить у себе в блозі косметику, послуги і продукцію українських брендів.

Деякі експерти в світі шоу-бізнесу припускають, що скоро Маша почне співати і складе гідну конкуренцію своєї зоряної довгоногої мамі, яка, до слова, вже через п’ять років може стати політиком.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.