Алла Пугачова не витримала нападок хейтерів і змусила всіх подивитися їй в очі: «Я читаю наклеп на свою адресу»

Алла Пугачова вирішила дати відсіч Хейтерам і висловила все, що думає про наклеп на свою адресу.

Аллу Пугачову, на відміну від її чоловіка Максима Галкіна, не можна назвати активним користувачем Мережі. Однак нещодавно артистка все ж зробила нову публікацію в своєму Інстаграмі. Примадонна опублікувала Селфі, показавши обличчя крупним планом. Алла Борисівна приміряла чорну вуаль, а жіночний образ доповнила елегантним макіяжем з акцентом на очах.

У підписі до фотографії Примадонна написала, як вона ставиться до неприємних висловлювань Хейтерів на свою адресу. «Коли я читаю наклеп на свою адресу, лихослів’я і всякі дурниці, я радію підтвердженню того, що НІХТО І НІЩО не може затьмарити мені мій райдужний настрій», – написала Алла Борисівна.

Дійсно, останнім часом в ЗМІ часто з’являється недостовірна інформація щодо сім’ї Галкіна і Пугачової. То зоряну родину розводять, то сварять з дітьми, а бувало, навіть з’являлася інформація про смерть Примадонни.

Варто відзначити, що прихильники Примадонни підтримали її в коментарях. Більш того, навіть співачка Наташа Корольова залишила коментар під публікацією, зазначивши, що Пугачова, як завжди, говорить мудрі слова.

Коментар Наташі Корольової під публікацією Пугачової
Коментар Наташі Корольової під публікацією Пугачової

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.