Кому дістануться мільйони: розкрито зміст заповіту Джигарханяна, Цимбалюк-Романовська в люті

Безсумнівно, рідні та близькі Армена Джигарханяна, який покинув цей світ 14 листопада, з нетерпінням очікували оголошення його заповіту, адже спадок він залишив багатомільйонний. І ось подробиці розкриті.

Кілька останніх років в житті великого артиста були вельми нервовими і це, на думку його друзів, суттєво підкосило його здоров’я. До його діабету, ниркової недостатності і трьом інсультів додалися ще серцеві проблеми – помер Армен Борисович під ранок від зупинки серця в лікарні, де перебував з середини жовтня.

Армен Джигарханян в лікарні
Армен Джигарханян в лікарні

За словами його найближчого друга Артура Согоманяна, в останні дні актор страждав від хвороб, він відчував свою відставку. Лікаря запитав прямо “Скільки мені ще залишилося?”, а особистій медсестрі Людмилі сказав “Так хочеться ще хоч трохи пожити …”

Марк Рудінштейн, теж близький друг Джигарханяна, вважає, що сильно вкоротив його життя зв’язок з Віталіною Цимбалюк-Романівською. І справа тут не в різниці в 43 роки за віком, а особистих корисливих якостях третьої дружини актора. Вони разом прожили всього півтора року, а потім ще три роки йшли суди за майно, яке жінка встигла прибрати до рук. Частина відсудити так і не вдалося.

Джигарханян і Цимбалюк-Романовська
Джигарханян і Цимбалюк-Романовська

Ще під час шлюбу сам Джигарханян зробив заяву, що всі свої гроші і майно він залишає молодий третій дружині. Після цього ніяких відомостей про це не було.

І ось вчора адвокат Джигарханяна відкрив зміст його останнього заповіту:

Щоб раз і назавжди зупинити спекуляції на тему спадщини, відразу зазначу, що єдиним спадкоємцем артиста за заповітом є його прийомний син Степан. І ніяких інших спадкоємців немає

Джигарханян з прийомним сином Степаном Власовим
Джигарханян з прийомним сином Степаном Власовим

Попередній варіант, написаний на Цимбалюк-Романовська, анульований.

Кажуть, це повідомлення дуже розгнівало її, жінка сподівалася, що їй щось теж дістанеться. Адже відносини Джигарханяна зі Степаном теж були далекі від ідеалу, а в нескінченних розбірках на тоу-шоу зіпсувалися ще більше.

Як би там не було, всі друзі актора вважають, що він прийняв правильне останнє рішення.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.