«19 років разом»: Максим Галкін зворушливо привітав Пугачову з річницею

Найбільш обговорювана зоряна пара Максим Галкін і Алла Пугачова разом вже 19 років.

Вперше Алла Пугачова і Максим Галкін зустрілися в 2001 році і познайомив їх ніхто інший, як Філіп Кіркоров, який на той момент був в офіційному шлюбі з Примадонною. Незабаром Алла Борисівна розлучилася з Кіркоровим і з’їхалася з молоденьким шоуменом Галкіним, який молодший за артистку на 27 років. У те, що цей союз триватиме довго, не вірив ніхто. Однак пара в 2011 році офіційно оформила шлюб, в 2013 році за допомогою сурогатного материнства у них народилися діти, а в 2017 Максим Галкін і Пугачова повінчалися.

Максим Галкін і Пугачова зуміли створити міцну сім'ю
Максим Галкін і Пугачова зуміли створити міцну сім’ю

Незважаючи на чутки і сумніви публіки Пугачова і Галкін святкують вже 19 річницю своїх відносин. Про це шоумен повідомив на своїй сторінці в Інстаграм. Так, Галкін опублікував нове спільне фото зі своєю коханою. На знімку Пугачова варто, дивлячись кудись убік і посміхається, а Галкін трепетно обіймає її за плечі і дивиться на кохану.

«19 років разом», – підписав знімок Галкін.

Шанувальники зіркової сім’ї активно почали коментувати фото і вітати коханих з важливою датою. «Справжня любов», «Які гарні! Щастя Вам і любові, з річницею »,« Щастя вам нескінченного »,« Вітаю вас від щирого серця, ви молодці », – прокоментували пост користувачі Мережі.

Популярне

Схожі статті

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!