Хвороба Грейвса: чим хворіє Алла Пугачова і чи виліковний чи цей діагноз? Галкін боїться залишитися один

З огляду на те, що Аллі Борисівні вже за 70 років, не дивно, що у неї почали розвиватися супутні захворювання.

Нещодавно на її Інстаграм-сторінці з’явилася фотографія, де професіонали розглянули страшне захворювання – хвороба Грейвса.

Алла Борисівна рідко говорить про своє здоров’я – не любить скаржитися на публіку

Алла Пугачова хворіє
Алла Пугачова хворіє

Тому інформації про те, як дійсно відчуває себе Примадонна, дуже мало. Від людей, наближених до зоряного оточенню, відомо, що у неї були якісь вікові проблеми зі здоров’ям. Тому вона мало не померла прямо під час операції.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

Через ризику не прокинутися після наркозу вона і відмовилася від пластичних операцій, які раніше так часто любила робити, щоб виглядати молодий як її дочка Крістіна Орбакайте.

Крістіна Орбакайте і Алла Пугачова
Крістіна Орбакайте і Алла Пугачова

На фотографіях крупним планом шанувальники помітили на обличчі Алли Пугачової ознаки хвороби Грейвса. Це захворювання, при якому тиреоїдні гормони виробляються в надмірно великій кількості, що відбивається на шкірі і окремих ділянках тіла.

Одна з ознак хвороби – це надмірно великі очі, які при першому враженні ось-ось випадуть.

Максим Галкін поки ніяк не коментував стан своєї коханої дружини. Однак, швидше за все, він і в цей раз вирішить відмовчуватися, адже не любить публічно витягати “брудну білизну ” сім’ї.

Про те, що діється в замку Пугачова, ви можете дізнатися в нашому відео. До слова, тут розказана ексклюзивна історія того, як молодий і жвавий Максим відбив Аллу у Філіпа. Прямо бразильський серіал якийсь.

Про двійнята і їх справжньою сурогатної матері ви можете також дізнатися на нашому Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.