Трагедія вразила маму Вєрки Сердючки Інну Білоконь: «Сльози заважають …»

Сценічна мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь болісно відреагувала на новину про смерть українського режисера Романа Віктюка.

Вчора вся країна була вражена сумною звісткою — на 85-му році життя помер театральний маестро, який гордо носив звання народного артиста України і Росії. Причиною цього стала анемія головного мозку як ускладнення коронавірусу.

Ним Роман Григорович перехворів ще в жовтні, після чого опинився в реанімації. Весь цей час стан режисера лікарі оцінювали як середньої тяжкості, однак вчора він різко погіршився.

Роман Виктюк
Роман Віктюк

Офіційне прощання з Віктюком пройде в Москві, а ховати його планують у рідному Львові поруч з батьками. За словами прес-аташе театру Романа, цього хотів він сам.

Смерть маестро стала великою несподіванкою для багатьох знаменитостей. Так, Інна Білоконь, більш відома як мама Вєрки Сердючки, опублікувала його спільне фото з Андрієм Данилком та висловила свої найглибші співчуття:

«Багато можна писати, але сльози заважають…», — написала актриса.

У коментарях користувачі Instagram приєдналися до слів Інни:

  • «Світла пам’ять…»;
  • «Що залишиться нашим дітям? Дім-2? Царство небесне, маестро»;
  • «Дуже шкода».

Роман Григорович зробив неоціненний внесок у розвиток вітчизняного театрального мистецтва своєю багаторічним і плідною працею, тому його втрата — трагедія не тільки для індустрії, а й для звичайних людей.

Роман Виктюк
Роман Віктюк

А якщо хочете дізнатися, чи пов’язує Інну Білоконь та Андрія Данилка щось більше, ніж професійні відносини, дивіться відео:

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.