Ольга Фреймут подарувала чоловікові дивний торт на день народження: довелося його з’їсти, не пропадати ж добру

21 листопада чоловік Ольги Фреймут - Володимир Локотко відсвяткував день народження. Генерального продюсера Нового каналу виповнилося 44 роки. Ми вітаємо іменинника - краще пізніше, ніж ніколи. І розповімо читачам, як дружина вітала чоловіка.

Володимир Локотко і Ольга Фреймут – одна з найуспішніших і відомих пар в українському медіа-просторі. Хоча до одруження Володимир був практично повністю закритий для публіки. Пара виховує двох спільних дітей – сина Валерія і дочку Євдокію, а також, Злату – дочка Ольги від попереднього шлюбу.

Володимир Локотко, Ольга Фреймут з дітьми
Володимир Локотко, Ольга Фреймут з дітьми

Мало хто знає, що Ольга взяла прізвище чоловіка після реєстрації шлюбу в 2017 році (їх роман зав’язався в 2015 році, син народився в 2016, дочка в 2017). За паспортом вона тепер не Фреймут (дівоче прізвище Коник), а Локотко.

Ольга постійно показує, як любить свого чоловіка, наскільки він для неї авторитетний. На честь дня народження чоловіка вона виставила спільне фото з коротким привітанням.

Володимир Локотко і Ольга Фреймут
Володимир Локотко і Ольга Фреймут

Особливий інтерес викликав іменинний торт, подарований Ольгою чоловікові. На ньому зверху – їстівна фігура самого винуватця торжества. А навколо фігурки рідних, які привітали чоловіка, тата і дядька.

Іменинний торт для Володимира Локотко
Іменинний торт для Володимира Локотко

Помітно, що фігурки зроблені з солодкою мастики по дитячих малюнків. Вийшло дуже мило. Цікаво, а іменинника з’їли або залишили на пам’ять?

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.