Дан Балан забув про Кароль і публічно люб’язничає з іншою: Тіна давно в минулому

Популярний в Україні молдавський співак Дан Балан з'явився в ефірі радіо "ХІТ FM , де люб'язно поспілкувався з ведучою, забувши про Кароль.

Про можливі відносини цієї зіркової пари почали говорити після їх ніжних поглядів і недвозначних діалогів під час вокального шоу “Голос країни”.

У спільних сезонах Дан демонстрував захопленість Тіною, а вона була сором’язливою і в той же час неприступною. Підігріла інтригу мама молдавського мачо Людмила, яка заспівала на сцені проекту весільну пісню, але так і не сказала, що ж пов’язує її знаменитого сина з української поп-дівою.

Людмила Балан на сцене Голоса страны
Людмила Балан на сцені Голосу країни

Не можна не відзначити, що коментувати свій роман артисти не поспішають, підігріваючи інтерес тим, що і не спростовують його, і не підтверджують. Дехто припускає, що цю красиву романтичну історію продумали продюсери “Голосу”, щоб підняти рейтинги шоу.

Однак ціла армія фанатів їх пари продовжує вірити і сподіватися, що рано чи пізно Балан і Кароль офіційно оголосять про існуючі відносини.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Втім, поки цього не сталося, на публіці знаменитості з’являються окремо один від одного. Тіна зараз зайнята зйомками нового сезону “Голосу країни”, де крісло Дана зайняв Олег Винник, в той час як Балан у себе в Insta-stories поділився кадрами з ранкової програми “Хеппі Ранок” на радіо “ХІТ FM” .

У цьому невеликому ролику співак співає свою нову пісню “Дышат о любви”, після чого передає “соло” ведучій Юлії Карповій і тим самим смішить її.

Скриншоты из Instagram Дана Балана
Скріншоти з Instagram Дана Балана

До слова, цей хіт виконавець записав у дуеті з екс-підопічною “Голосу” Індірою Едільбаєвою, що теж викликало у фанатів масу питань. Навіть Катя Осадча в інтерв’ю з Даном цікавилася у нього, чи не ревнує Тіна, на що він спритно ухилився від відповіді і порекомендував поставити це питання їй.

Катя Осадча бере інтерв'ю у Дана Балана
Катя Осадча бере інтерв’ю у Дана Балана

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.