Незаміжня 34-річна Леся Никитюк зробила офіційну заяву, чи піде вона в Холостячки – все зойкнули

Перший сезон шоу Холостячка вже в історії, а обговорення і враження не дають спокою нікому - ні учасниками, ні глядачам. І всі вже з нетерпінням чекають продовження.

Тема головного героя Холостяка-11 вже закрита. Ним став 31-річний бізнесмен з Харкова, власник логістичної компанії Михайло Заливако. Молодий чоловік також захоплюється спортом, він альпініст і зробив вже не одне складне сходження.

Михайло Залівако - Холостяк-11
Михайло Заливако – Холостяк-11

Зйомки 11 сезону Холостяка в розпалі, за словами ведучого Григорія Решетника, вже зняті два випуски. Прем’єра в ефірі СТБ відбудеться в березні 2021 року.

А ось тема, хто може стати майбутньою Холостячкою-2 посиленно мусується шанувальниками шоу. Цікавих кандидатур кілька, на офіційній сторінці проекту в Інстаграмі навіть ведеться опитування, кого б глядачі хотілось бачити в цій ролі. На сьогодні лідирують дві кандидатури – Тіна Кароль і Леся Никитюк. У списку також Наталя Могилевська, Аліна Гросу, Злата Огневич, TAYANNA, Марина Узєлкова, Слава Камінська, Дар’я Петрожицька, Міша Романова.

 "Претендентки

Претендентки на холостячки-2
Претендентки на Холостячку-2

Тіна Кароль взагалі ніяк не реагує на такі пропозиції прилаштувати її заміж. Деякі дівчата сказали, що не проти. А Леся Никитюк довго опиралася всіх пропозицій своїм колег і друзів “забити місце” на другий сезон, поки її не змусили зробити офіційну заяву. Відео з ним вона опублікувала в своєму Інстаграмі.

Леся Никитюк робить заяву
Леся Никитюк робить заяву

Леся вчинила так: за столом з друзями попросила уваги, порадила включити телефони на запис і сказала:

Всіх тепер дуже хвилює питання – чи буду я наступною холостячкою. Я змушена зробити офіційну заяву … (театральна пауза)

Я ще не знаю!

Всі присутні розсміялися, а потім пораділи, що категоричного “ні” озвучено не було, так що надія залишається.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.