З’явилося перше фото Михайла Єфремова за гратами: живе за тюремним розпорядком і коротає дні за шиттям

Зараз Михайло Єфремов відбуває покарання в колонії загального режиму, а на днях в мережі з'явилися його перші фото за гратами.

У серпні 2020-го актор став винуватцем смертельного ДТП в Москві. Будучи нетверезим, він сів за кермо, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з іншим автомобілем. Його водій, 57-річний Сергій Захаров, помер від несумісних з життям травм на наступний ранок після аварії.

Через три місяці після того, що сталося Єфремову винесли вирок — 8 років позбавлення волі, які за результатами розгляду апеляції скоротилися до 7,5 років.

Михаил Ефремов в суде
Михайло Єфремов в суді

Свій термін Михайло Олегович відбуває у виправній колонії №4 у місті Олексіївка Бєлгородської області. Журналісти видання Mash змогли дізнатися, як зараз виглядає Єфремов, як виглядає його новий притулок і чим він живе за гратами.

Єфремов в залі суду
Єфремов

Герой нашої сьогоднішньої статті потрапив у четвертий загін з полегшеними умовами утримання. Там артист вчиться на швачку-моториста, поводиться добре, виконує всі розпорядження адміністрації і не вимагає ніяких привілеїв. Разом з тим Михайло сподівається відкрити на території колонії аматорський театр, але поки що часу у нього на це немає.

Фото Mash — Михаил Ефремов в колонии
Фото Mash — Михайло Єфремов в колонії

Що стосується розпорядку дня, то Єфремов живе в режимі більшості ув’язнених. Встає о 6 ранку, після сніданку відправляється на навчання, потім з 12 до 14 годин починається обід, але ходять на нього загонами, тому кожному виділяється всього по півгодини.

Після закінчення робочого дня проходить вечеря і час, що залишився до відбою о 22 годині виділяється на особисті потреби — прання, перегляд телевізора, умивання, а ось в баню ув’язнених, включаючи Михайла Олеговича, водять лише по два рази на тиждень. Вільний час актор проводить за листуванням з рідними і відповідями на численні листи від шанувальників.

Про інші гучні ДТП, в які потрапляли зірки шоу-бізнесу, дивіться у відео:

Популярне

Схожі статті

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!