Ані Лорак повернулася в Україну і відвідала свою стареньку маму, яка колись здала її в інтернат

Відома співачка Ані Лорак зараз живе і працює в Росії, за що на неї образилися на батьківщині. Але раптом в січні 2021 року його об'явилася в Києві і знімає кліп.

На відміну від деяких інших колишніх українських артистів, для Ані Лорак в’їзд в Україну не закритий і вона скористалася можливістю відвідати не тільки столицю, а й свої рідні Чернівці, де живуть її мама і брати. Співачка поїхала в рідне місто і показала фото зі своєю мамою, якій зараз 74 роки.

Ані Лорак з мамою
Ані Лорак з мамою

Кароліну Куєк – таке справжнє ім’я Ані Лорак, називають українською Попелюшкою, адже дитинство цієї красивої і талановитої жінки було дуже непростим. Сім’я її була багатодітною – у Кароліни три брата – Ігор, Андрій та найстарший – Сергій, він загинув в Афганістані.

Кароліна з батьком і загиблим братом Сергієм
Кароліна з батьком і загиблим братом Сергієм

Батько покинув сім’ю ще до народження молодшого брата і мама – Жанна Василівна, змушена була старших дітей віддати в інтернат, щоб мала можливість заробляти на життя. Вона працювала диктором на місцевому радіо і завжди брала додаткові підробітки.

Кароліна з молодшими братами в інтернаті
Кароліна з молодшими братами в інтернаті

Як згадувала Кароліна, їй в інтернаті було добре, після домашніх злиднів і тісноти, а вся родина тулилася в однокімнатному будиночку з кухнею в коридорі і без зручностей, інтернат був світлим, теплим, там добре годували і дали новий одяг.

Ролітелі Ані Лорак у неї на весіллі
Батьки Ані Лорак у неї на весіллі

Жінка не тримає зла на своїх батьків. Мама їх часто відвідувала, через деякий час і батько одумався, став приходити до дітей по неділях, приносив солодощі, водив в “Дитячий світ” за покупками.

Ані Лорак в донькою Софією
Ані Лорак в донькою Софією

Саме в інтернаті вихователі замінили співочий талант дівчинки, вона займалася музикою, а в 12 років її відправили на перший великий конкурс “Первоцвіт “, де її помітив продюсер Юрій Фальоса. У 14 років вона стала переможницею “Ранкової зірки” і прославилася на весь СНД. Тоді ж взяла сценічне ім’я Ані Лорак і переїхала до Києва. У 19 років вона стала наймолодшою Заслуженою артисткою України.

Зараз Лорак – сама відома співачка Росії, виховує дочку і успішно підкорює світові вершини.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.