Учасниця українського шоу перекачала собі вилиці і губи: невже це краса?

Якщо ви хоч раз дивилися шоу "Від пацанки до панянки", то точно знаєте одну одіозну особистість з цього проекту Настю Покрищук. Дівчина любить привертати до себе увагу.

Якщо фантазія на жарти і дивакуваті вчинки вирішила себе вичерпати, то Настя, не втрачаючи впевненості в собі, вирішила світ змусити говорити про себе за допомогою вкрай роздутих частин тіла. При чому пластика в даному випадку пішла чи на користь? Не зрозуміло!

Українська блогерша, учасниця реаліті “Від пацанки до панянки ” Настя Покрищук вразила користувачів мережі особою після пластичних операцій

Тридцятирічна учасниця реаліті шоу і блогерша, яка активно розвиває свій профіль в Інстаграм, вирішила бути схожою на ляльку. Для цього вона зробила кілька хірургічних втручань.

Анастасія Покрищук до пластики і після
Анастасія Покрищук до пластики і після

Спочатку про пластичні операції Анастасія задумалася ще п’ять років тому, коли дівчат тільки виповнилося 26. Причиною став буллінг – її дражнили друзі та однокласники, внаслідок чого вона відчувала себе “виродком “.

Анастасія Покрищук
Анастасія Покрищук

“Я дивилася на себе в дзеркало і зрозуміла, що я урод. Працювала продавцем, нічого не їла, збирала гроші на збільшення губ. Як тільки накопичила, відразу побігла до косметолога. Просто обожнюю колоти морду “, – розповідала дівчина в інтерв’ю виданню KP.UA .

Як зізнається Анастасія Покрищук, на один укол в губи вона витратила 100 євро, а їх було більше десяти. З вилицями було складніше – там і імпланти, і рідина збільшує, і операція по вставці імплантів за приблизними підрахунками обійшлася “пацанки ” в більш ніж 1000 євро на момент проведення операції.

Незважаючи на те, що фанати дівчата не оцінили її нову зовнішність, і назвали її “страшилкою “, самої Анастасії Покрищук подобається її нове амплуа.

Анастасія Покрищук вагітна?
Анастасія Покрищук

А як ви оцінюєте її імідж і досить не типова, штучно створену зовнішність?

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.