Тривалий карантин не вплинув на фізичну форму Дмитра Комарова: спортклуб виручає

Він уже два роки ходить в @ skyfitness.ua. Так як любить висоту, а спортклуб знаходиться на даху висотного будинку.

Якщо дотримуватися карантинні обмеження, то можна відвідувати спортклуб. Річ у тому, що люди мало зараз відвідують спортклуби та тому там вільно, – про це розповів Дмитро Комаров.

Його часто запитують чи займається він спортом і який спортклуб відвідує. Це один з актуальних питань, бо зараз нестійка погода, то сльота, то мороз, а потім дощ. Як каже Дмитро, він влітку бігає в лісі. Коли погодні умови не комфортні, то йому краще відвідати спортклуб.

Однак він ходить туди нерегулярно. Річ у тому, що корективи вносить його робота. У спортклубі Дмитро в основному займається на тренажерах і бігом. Раніше в он тренувався гантелями та штангами. Для нього найголовніше не м’язи накачати, а щоб бути жилавим і витривалим. Це допомагає в експедиціях. Бо там не знаєш з чим можна зіткнутися і які труднощі та небезпеки можуть чекати. Іноді бувають випадки, коли гарна фізична форма є за порукою виживання. Бували різні випадки та хороша фізична форма завжди виручала.

 "" Потім він захопився фото і журналістикою. І тому мало часу залишається на спорт. Але м’язи необхідно тренувати, бо вони швидко втрачають свої здібності та стають немічними. Тому він ходи в спортклуб, щоб підтримувати себе в тонусі та хорошій фізичній формі.

Він уже два роки ходить в @ Skyfitness.ua. Бо любить висоту, а спортклуб знаходиться на даху висотного будинку. Вид фантастичний. Там Дмитро приводить себе в відмінну фізичну форму перед кожною експедицією.

До того ж він від заняття спортом отримує естетичне задоволення.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.