“Роз’їлася!”: Софію Ротару звинуватили в тому, що вона втратила форму і вийшла на сцену

Як відомо, Софія Михайлівна Ротару - співачка, якій підвладний вік. У свої вже далеко за 70 вона виглядає ніби тридцятирічна красуня.

Природно, секрет своєї гарної форми вона видавати не хоче, однак хірурги, які дивляться на зовнішність Ротару, в один голос заявляють – вона робила дуже професійні уколи краси і підтяжки, які так здорово її омолодили.

Але є те, що Софії Михайлівні приборкати не вдалося – це вага. Як би там не було, але людина з віком все одно набирає вагу через погіршеної метаболізму.

Нещодавно на Ютуб-каналі самої ж Софії Ротару з’явилося відео з її виступу в Воронежі, де помітно, як Софія поправилась

Нещодавно Софія Ротару виступила на закритій вечірці воронезького бізнесмена. 73-річна співачка здивувала присутніх не тільки своїми вокальними даними, але і зовнішнім виглядом.

Цікаво, що на відео Софія Михайлівна виглядає так, ніби вона набрала приблизно 8-10 кілограмів, хоча на знімках в її офіційному Інстаграме Ротару досить худа. Мабуть, її прес-служба гарненько намагається над редагуванням фотознімків перед публікацією.

Наряд у Софії Михайлівни на виступі був темний і мішкуватий – якраз такий, який дозволить безслідно приховати всі слабкі місця фігури. Але зйомка, особливо на телефон, завжди спотворює реальність, тому зовсім прибрати невдалі місця співачки не вийшло.

“Ось це роз’їла! “, – здивувався один з шанувальників, зазначивши, що такий повної артистка була ніколи.

Ви чули про суперництво Пугачової і Ротару? Знаєте в чому причина? Ми з’ясували і розповіли в нашому відео на Ютуб-каналі.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.