Михайло Поплавський знайшов як проводити концерти під час карантину: не забув і про молодих студенток

Як каже Михайло Поплавський його кліп "Любов у серці маю" повинен сподобатися багатьом. Можливо вони теж приймуть його концепцію філософії життя і будуть слідувати їй.

Потрібно сказати, що Михайлом Поплавським підготовлені кадри для української естради та телебачення. Багато дикторів, співаків і акторів вчилися в його університеті.

Михайло Поплавський намагається бути завжди в тренді та не відставати від молоді. Він бере участь в обговоренні питань в соціальних мережах. Це енергійний і мотивована людина. Українці іноді жартують в соцмережах над ним, але він залишається завжди самим собою.
Коли був концерт то співробітники та артисти з “Квартал 95” незвично привітали співаючого ректора вставши перед ним на коліна.

 "" Михайло Поплавський констатував, що завершилися знімання концертного кліпу “Любов у серці маю”.
Це співаючий ректор сказав в оточенні красивих молодих студентів дівчат.

Кліп можна буде подивитися через два тижні. В цьому кліпі відбита філософія життя Михайла Поплавського.
Деякі люди не сприймають його філософію життя, інші навпаки захоплюються Михайлом Поплавським, його енергією і прагненням до досягнення мети.

Як констатують близьке оточення Михайла, найбільше він цінує в людині відданість.
Однозначно можна тільки сказати що в оточенні співаючого ректора завжди багато студентів, в тому числі красивих і талановитих дівчат.

Як каже Михайло Поплавський його кліп “Любов у серці маю” повинен сподобатися багатьом. Можливо вони теж приймуть його концепцію філософії життя і будуть слідувати їй. Хоч би що там було, але кліп очікується барвистий і цікавий.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.