Куди пропали культові артистки “нульових” МакSим і Тату?

Ті, хто народився ще в 20 столітті, точно пам'ятають, що на початку так званих "нульових " в 2000 роках було багато виконавців, які розгойдували зали.

На жаль, зі славою і великою популярністю судилося впоратися далеко не всім, тому багато виконавців безслідно зникли з музичних каналів і радіостанцій, а їхні альбоми стали справжнім раритетом, який залишився тільки у справжніх цінителів і кумирів того часу.

Ми вирішили пригадати трьох великих “китів “, які добре прославилися в 2000-х роках, але кудись безслідно зникли.

Група “tATu “

Група "Тату"
Група “Тату”

Цей музичний колектив складався з двох чарівних молоденьких дівчат – Юлії Волкової і Олени Катіной. За часів, коли їх пісні розривали все дискотеки, дівчата випустили хіти “Нас не догонят “, “Я зійшла з розуму “, “30 хвилин ” та інші.

Однак потім, чи то через те, що не поділили лідерство, то чи через жіночих чвар, утримати дует на вершині чартів не вдалося – популярність почала падати, і дівчата реалізовували себе вже окремо.

Екс-співачка легендарного дуету “tATu ” Юлія Волкова круто змінила своє життя після розпаду групи і почала будувати сольну кар’єру, а також займалася сім’ї – народила двох дітей.

Олена Катіна теж якийсь час з’являлася на музичних каналах, проте такої слави, як за часів “татушок ” вже не було.

МакSим

МакSим до і після трагедії
МакSим

Насправді дівчину звуть Марина Абросимова, але знаю її під чоловічим ім’ям “Максим “. Вона потрапила в шоу бізнес в 2004 році завдяки треку “Сантиметри дихання “.

Ціле покоління дівчаток виросло на піснях МакSим “Важкий вік “, “Чи знаєш ти ” і “Мій рай “. Зараз Максим час від часу випускає пісні, проте колишнього напору вже немає.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.