Наталя Могилевська жваво махнула ногою так, що вся країна змогла заглянути під спідницю (Відео)

Українська зірка Наталя Могилевська вже багато років є популярною у всій країні і як вокалістка, і як музичний продюсер. А ще - як красива жінка.

Її фотографії і відео в Інстаграм в черговий раз підтверджують – Наталя Могилевська у відмінній фізичній формі. Вона дозволяє собі носити обтягуючий одяг і короткі спідниці не просто так – в свої роки вона може похвалитися такою тонкою талією і підтягнутими довгими ногами.

Тому вона не упустила можливості в своєму новому відео в соціальній мережі Інстаграм махнути ногами так, щоб шанувальники і шанувальниці прямо роти пороззявляли.

Наталя Могилевська в новому відео різко махнула ногами і показала що під довгою спідницею

“Хочеться весни! Хочеться кольору!
А вам? Який ваш улюблений? У різний час мені подобалися абсолютно різні кольори. Зараз я просто не можу носити ні сірий, ні чорний. Я в них просто не можу дихати!
Тут навіть туфлі сонячні!
Хочеться яскравих фарб, думок, вчинків! І цікавих яскравих людей!
Зараз мій улюблений фуксія і червоний з золотом.
Найближчим часом ви це самі помітите “, – написала українська співачка Наталія Могилевська в описі до нового відео в своєму Інстаграм-акаунті.

Відзначимо, особисте життя Наталі Могилевської вже давно не табу. Вона розповідає і показує в інтернеті свого обранця – мільйонера Олега Рижова.

Особливо останнім часом у Наташі досить багато спільних фото з прогулянок і романтичних вечорів в компанії цієї молодої людини.

Наталя Могилевська і Олег Рижов
Наталя Могилевська і Олег Рижов

Фанати підозрюють, що справа вже давно йде до весілля, тому чекають з нетерпінням новин від Могилевської про зміну її сімейного стану.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.